آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۹۹۵

بازیکن الدحیل: با ذهنیت برد مقابل سپاهان می‌رویم | این بازی برای ما مثل یک فینال است

عادل بولینا، ستاره تازه‌وارد تیم الدحیل قطر، دیدار حساس برابر سپاهان در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا را یک نبرد سرنوشت‌ساز دانست و تأکید کرد تیمش تنها با هدف پیروزی وارد میدان خواهد شد.
بازیکن الدحیل: با ذهنیت برد مقابل سپاهان می‌رویم | این بازی برای ما مثل یک فینال است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سپاهان و الدحیل در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا باید به مصاف هم بروند.

عادل بولینا یکی از خرید‌های جدید الدحیل به شمار می‌آید که در نقل و انتقالات تابستانی راهی این تیم قطری شد. این بازیکن ملی‌پوش الجزایری درباره دیدار با سپاهان گفت: ما با ذهنیت «فقط پیروزی» به مصاف سپاهان خواهیم رفت. این بازی برای ما یک فینال است و می‌خواهیم در آن به پیروزی برسیم.

به نقل از winwin الدحیل امیدوار است که با این مسابقه، بازگشت قدرتمندی به صحنه رقابت آسیایی داشته باشد؛ به‌خصوص پس از خروج تلخ از نسخه ۲۰۲۳-۲۰۲۴؛ جایی که با نتیجه هفت بر صفر در نیمه‌نهایی برابر الهلال شکست خورد؛ نتیجه‌ای که هنوز در ذهن هواداران تیم باقی است.

بولینا ادامه داد: آماده‌سازی‌ها با کیفیت و تمرکز بالا انجام شده است. بازیکنان کاملا از مسئولیت خود آگاهند... ما فصل را با یک بازی سرنوشت‌ساز آغاز می‌کنیم؛ بازی که آن را مانند یک فینال انجام می‌دهیم، هدف ما در این بازی واضح است: پیروزی و صعود.

او در پایان گفت: جو اینجا ایده‌آل است و سازگاری من با گروه بسیار آسان بود؛ به خصوص که در یک کشور عربی هستم و این موضوع به من کمک زیادی کرد تا سریع خود را وفق دهم. احساس می‌کنم که مدت‌هاست در این تیم بازی می‌کنم و آرامش روانی نقش بزرگی در تسریع هماهنگی من داشت.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار